Noordzee wrakkduiken

Gisteren zijn we met 7 leden van Roermondse Onderwatersport Vereniging (ROV) op pad geweest naar de Noordzee. Met de Aquila zijn we vanuit Scheveningen vertrokken naar het Voorpostenschip en naar de Kruizers. Ondanks het vroege vertrek en de wisselvallige voorspellingen hebben we een fantastische duikdag gehad. Slechts een klein beetje stroming en vooral de tweede duik op de Cressy, fantastisch zicht! (zie foto pagina voor een impressie!)

De cursisten vonden het Noordzee duiken super! De intensieve voorbereiding zorgde er voor dat het duiken relaxt en ontspannen verliep. Ook ik als instructeur was erg tevreden! Het doet een mens goed als je zo veel progressie zietĀ  in cursisten. De tweede duik op de Cressy was bijzonder mooi. Dankzij dat Michaels ook zijn rebreather had meegenomen, konden we samen een heerlijk ontspannen wrakpenetratie duik maken van maar liefst 1.5 uur!

Ik wil mijn cursisten en leden van ROV nogmaals bedanken voor hun inzet. Het Noordzee wrakduikbrevet hebben jullie ruimschoots verdiend!

Geslaagde cursisten: Ansgar Wingenbach, Roy Schoolmeesters, Michael Verheijen, Sjoerd Frunt, Frederique van de Venne, Jacques Heber en Erwin Joosten