Duikactiviteiten

Duikactiviteiten

Naast het verzorgen van duikopleidingen is Tiki Tech Diving ook gericht op grensverleggend duiken. Dat wil zeggen dat er regelmatig leuke, avontuurlijke en uitdagende duiken georganiseerd worden. Heb je genoeg van de standaard plas om de hoek? Ga dan gwoon een keertje gezellig mee.

Waar moet je dan allemaal aan denken? Hieronder volgen een aantal voorbeelden van duiken die regelmatig terug keren in het programma. Zie je iets waar je aan mee wilt doen, neem dan gewoon even contact op met ons. Er is altijd wel ruimte en plaats om mee te doen!

Noordzee wrakduiken:

In het zomer seizoen wordt er regelmatig op de Noordzee gedoken. Dit zijn over het algemeen wat pittigere duiken. Naast stromingsduikervaring moet je ook ervaring hebben met wat diepere duiken. De meeste wrakken liggen onder de 20 meter. Daarnaast zijn een decoballon en een reel verplichte uitrustingsstukken op zee. Heb je zin om mee te doen? Neem dan contact op. We duiken vanaf een flink schip (35 meter) en duiken uitsluitend in kleine groepjes. (max. 12 personen) Heb je nog nooit op de Noordzee gedoken en wil je het een keer proberen? Geen probleem! Volg de wrakduik specialty, wij zorgen voor de noodzakelijke begeleiding en training.

Steengroeven in Belgie:

Regelmatig wordt er door TTD gedoken in steengroeven en mijnen in Belgie en Duitsland. Dit zijn vaak hele mooie duiklocaties met flink wat vis, vaak goed zicht en tal van andere attracties. Te denken valt aan locaties als La Gombe, Vodelee, La Rochfontaine, Sprimont, Mijn Christine in Willingen etc.

Cave diving

Mine dive                       

Natuurlijk vaste duik bestemming: de mooie wateren van de Oosterschelde en het Grevelingen meer. Dit zijn de mooiere plaatsen in Nederland om te duiken. Van rustige duikjes in het Grevelingen meer tot stromingsduiken in de Oosterschelde. Het kan hier allemaal. Heb je nog geen stromingsduik ervaring? Dan kan je dat leren onder professionele begeleiding.

Buitenlandse reizen:

Natuurlijk verzorgen we ook leuke reizen naar de mooiere buitenlandse bestemmingen. Afgelopen jaren zijn we regelmatig naar Egypte en de Rode zee geweest. Daarnaast hebben we gedoken op plaatsen als Mexico, New Zeeland, Lanzarote, Zakynthos, Malta, Engeland, Tunesie en Duitsland. Hou de website dus goed in de gaten voor updates en nieuws!