Even voorstellen

Mijn naam is Levi Meulensteen. Ergens rond 1990 ben ik besmet geraakt met het duikvirus. Nu vele duiken later ben ik zelf duikinstructeur. Naast sportduik instructeur bij de NOB / CMAS  ben ik al vanaf 2002 actief als instructeur bij de IANTD. Technisch duiken is namelijk mijn passie en specialiteit. Zo ben ik Trimix instructeur, Technical wrakduik instructeur en fanatieke trimix (rebreather) duiker. De laatste tijd komt daar steeds vaker ook grotduiken en mijnduiken bij!

Met mijn cursisten en duikvrienden duiken we het heel jaar door. Tijdens de zomermaanden ben ik vaak ook op de Noordzee te vinden. Als fanatieke wrakduiker, en ex-bemanningslid van de helaas ter ziele wrakduikstichting ‘Sonar’, heb ik  honderden duiken op de Noordzee gemaakt. Daarnaast organiseer ik regelmatig techdduikweekenden en duikreizen naar het buitenland. Daarbij staat uitdaging en avontuur centraal. Zo zijn Egypte, Griekenland, Zuid-Frankrijk, Noorwegen, Lanzarote, Scapa Flow en de grotten van Mexico slechts een paar van de bestemmingen waar we de afgelopen jaren gedoken hebben.

Wegens de hoge eisen die gesteld worden aan technische duikers heb ik gekozen voor het gedegen opleidingsprogramma van de IANTD. Net als de IANTD sta ik met Tiki Tech Diving voor hoge kwaliteit. Vraag maar eens rond. Als opleider en duiker heb ik een voortreffelijke reputatie opgebouwd! Mijn motto voor opleiden is: ‘Als cursist betaal je voor trainingen. Je brevet zal je echt zelf moeten verdienen. Die krijg je niet voor niets!’ 

Wil je een echt gedegen duikopleiding volgen en niet zomaar een brevetje ‘scoren’? Neem dan even contact op met mij. Van de opleiding die je bij mij volgt heb je de rest van je duikcarri√®re profijt.

Levi Meulensteen