IANTD

IANTD duikopleidingen

IANTD LOGO.gif (15127 bytes)

“Air is for Fish, NITROX is for Divers!!”

 IANTD staat voor International Association of Nitrox and Technical Divers. Opgericht in 1985, is de IANTD de eerste organisatie die het veilig gebruik van NITROX binnen bereik van de duikende wereld bracht. Sinds 1985 heeft die IANTD zich ontwikkeld tot de wereldleider op het gebied van technisch duikopleidingen. Van EanX duiker tot technical rebreather duiker of expedition trimix duiker – bij de IANTD ben je aan het adres voor professionele duikopleidingen en training.

Binnen de IANTD vindt je vooral specialisten die het technisch duiken een warm hart toe dragen. Is het geen veilig gevoel om te weten dat de IANTD volledig gespecialiseerd is in technisch duiken en dit er niet zomaar bij doet! Met een IANTD opleiding open je de deur tot een hele nieuwe duikwereld. Je Nitrox brevet is niet het eindpunt van de opleiding maar slechts het beginpunt van een nieuw avontuur!

Een IANTD brevet is niet te koop.Je betaalt niet voor je duikbrevet maar je betaalt voor de training. Je brevet moet je echt zelf verdienen!” Dit is ook HET principe van TTD. Of je nu Voor IANTD Openwater opleiding kiest  of  voor Advanced Nitrox of intro Trimix, je bent bij ons verzekerd van persoonlijke aandacht, individuele begeleiding en de beste training die er maar bestaat.

Onze opleidingen leren je zelfstandig te handelen en voorbereidt te zijn op iedere mogelijke situatie waarin je in je duiktoekomst maar terecht kan komen! Een bijzonder veilig gevoel dus!

Kijk snel bij een van de volgende soorten opleidingen!