Duikreis Scapa Flow 2013

Van 14 tot en met 23 Juni 2013 organiseert Tiki Tech Diving weer een spectaculaire duikreis naar het Walhalla voor wrakduikers: SCAPA FLOW!

Tijdens deze trip duiken we 5 dagen lang op de bekende WW1 slagschepen als de Kronprinz Wilhelm, de Markgraf, de Bayern en de Brummer en vele anderen. Natuurlijk duiken we ook de Blockships! De meeste duiken liggen tussen de 20 en 40 meter diepte. Bij voldoende belangstelling kunnen ook nog een paar diepere normoxic trimix duiken georganiseerd worden.  Wil je ook de diepere wrakken verkennen maar ben je nog geen normoxic duiker? Geen probleem: Volg dan snel bij mij de Normoxic opleiding.

De inschrijfperiode is inmiddels gestart voor deze reis. Er zijn al voldoende inschrijving binnen om deze reis definitief door te laten gaan! Dat wil ook zeggen dat het aantal plaatsen dat nog beschikbaar is voor deze reis, beperkt is. Wil je mee, reageer dan snel!

 

Het reisprogramma ziet er als volgt uit:

14 juni vertrek IJmuiden – New Castle

15 juni New Castle –  Aberdeen – Stromness

16  t/m 21 juni duiken in Scapa Flow

  • ·         Liveaboard op basis van logies en ontbijt / lunch
  • ·         Minimaal twee duiken per dag
  • ·         Luchtvullingen zijn gratis. Kleine toeslag voor Nitrox en O2
  • ·         Vullingen tot 300 bar.

22 & 23 juni Stromness –New Castle – IJmuiden

De kosten voor deze onvergetelijke duikreis bedragen € 1125. Dit is op basis van € 625 voor de wrakduik week, inclusief verblijf aan boord van onze luxe Live-aboard (o.b.v logies & ontbijt en 2 duiken per dag met perslucht) en € 500 voor het ferry vervoer per eigen auto (alle ferry overtochten zijn op basis van 2 personen per auto en per cabine)

Wil je mee? Geef je dan snel op voor deze onvergetelijke reis naar Scapa Flow en de Orkney Eilanden. Let wel op: er is beperkt plaats. We gaan met een kleine groep zodat we maximale duikplezier en gezelligheid hebben. Diegene die zich eerst inschrijven hebben geluk!  Mis deze kans vooral niet!

Voor meer informatie en reservering neem even contact op met mij:

Levi Meulensteen tel. 06-17306913 of e-mail: Levi@tikidiving.com