Nieuwe website

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe website. Frisse kleuren, nieuwe structuur en straks nog meer functionaliteiten. Daarbij valt te denken aan een Blog, RSS Feeds, Facebook integratie en inlog gedeelte voor cursisten. Naast dat de site makkelijker te onderhouden is, is deze site ook beter te beveiligen tegen ‘rippen’. Zo is de vorige website gekloond en in gebruik door een andere instructeur. Op deze site word ik voorgesteld als instructeur van zijn duikschool en biedt hij cursussen van mij aan, waarvoor hij niet is opgeleid. Hierdoor kan de indruk ontstaan dat Tikidiving samenwerkt met die andere organisatie.  Ik wil graag benadrukken dat je voor informatie met betrekking tot mijn cursusaanbod altijd deze site  moet gebruiken. Wij staan voor een integere manier van werken met hoge kwaliteitseisen.